Exposició en homenatge a Ovidi Montllor: "El pas del temps farà de nosaltres colors”

Inauguració de La Exposició en homenatge a Ovidi Montllor "El pas del temps farà de nosaltres colors”

xilografies de l’ artista valencià Jordi Albinyana. A Cowork Ibiza, C/ Murcia nº 10, local 15, Eivissa. L'acte d'inauguració tindrà lloc el proper 31 de març a partir de les 20.00h i comptarà amb la presència de l’ artista.

 

Ibiza, 31 de març del 2017. Tot el bon rotllo a Cowork Ibiza: Inauguració de La Exposició de Xilografies "El pas del temps farà de nosaltres colors”, amb els següents actes:

A les 20h:

Globotà i posterior brindis en Celebració del Dia Mundial de la Diversió en el Treball. Per molts anys de rises i humor al treball!

A continuació: 

Inauguració de La Exposició de Xilografies "El pas del temps farà de nosaltres colors”

El humor i la reivindicació vinculades a la música, a la poesia, a l’ art i a la cultura desde la dimensió de la música Ovidi Montllor transformada en xilografia per l’ artista Jordi Albinyana.

La exposició té com acentre la música d’Ovidi Montllor, cada xilografia representa una cançó del cantautor Ovidi Montllor. Músic i actor en llengua catalana amb un humor molt característic i sempre des d’un punt de vista completament heterodox: la ironia usada des d’un punt de vista reivindicatiu, però festiu i combatiu alhora, que és el que posa, precisament, al descobert la música combativa (però també irònica, tendra, completament polièdrica) de Montllor.

Ovidi Montllor i Mengual, conegut artísticament com a Ovidi Montllor, (Alcoi, 4 de febrer de 1942 - Barcelona, 10 de març de 1995) fou un actor i cantautor de la Nova Cançó valenciana, amb una extensa trajectòria professional, que comptà amb 12 àlbums editats i amb la participació en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.

Jordi Albinyana, L’Olleria 1982

Començà a dibuixar de menut, com tot el món, lo que passa és que encara no ha parat. Es llicencià en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles de València al 2009. Desde l'any 2000 comagina el seu treball personal amb el dibuix i la pintura amb feines d'il.lustració com la novela pell de pruna (premi de literatura eròtica 2008) o portades de revistes i de discs (Pep Botifarra, Senior i el cor brutal, Miquel Gil...) Premi Ovidi a millor disseny al 2011. Els últims deu anys ha estat centrat en la experimentació de les tècniques del gravat, la xilografia i la serigrafia. 

Per no avorrir amb un extens llistat de sales i exposicións, tansols dir que La Exposició d'Ovidi ha estat a una vintena de sales els darrers 2 anys. Us podeu imaginar durant 20 anys la quantitat de quaders que ha penjat? I els que li queden! 

Instagram Facebook

 

Cowork Ibiza és l'espai de coworking a Eivissa, som un punt de trobada on volem donar a conèixer qualsevol tipus d'activitat, ja sigui professional o artística, que es realitza a Eivissa. Amb aquest esdeveniment pretenem dinamitzar l'escenari cultural de l'illa, consolidar la nostra xarxa de contactes i generar un ambient de treball idoni dins el Cowork.

Per a més informació:                       

Tel:971 39 17 54 Sandra B. Císcar/ Salva Carbó (Cowork Ibiza)                          

e-mail: info@coworkibiza.com

C/ Murcia, nº 10, local 15               

07800- Ibiza (Baleares)